Samenwerkings partners

Het woonproject is een initiatief van de Vereniging Woonproject Holkerbeek. Deze eerste CPO in Nijkerk werkt daarbij samen met de volgende partners.

Van meet af aan hebben wij samengewerkt met de bureaus Van Bokhorst Architecten in Nijkerk. Bij de ontwikkeling van het woonwijkje is in de eerste fase ook het stedenbouwkundig Bureau Maris in Zeewolde betrokken geweest. Zij waren van groot belang om onze gedachten te vormen over de opzet van de wijk en de mogelijke architectonische uitvoering van de huizen.

Van Bokhorst Architecten

Ook prijzen wij ons, over het algemeen genomen, gelukkig met de constructieve samenwerking van de gemeente Nijkerk. Verder mag zeker de Provincie Gelderland niet onvermeld blijven, die het ons met een mooi subsidiebedrag aanzienlijk gemakkelijker heeft gemaakt om de ontwikkelkosten van Holkerbeek te financieren.

gemeente nijkerk prvincie gelderland

Wij hebben besloten om uit de ‘shortlist’ van vier bedrijven aannemer Van de Kolk uit Garderen als onze partner te kiezen. De landschaparchitect Hyco Verhaagen heeft ons als adviseur bijgestaan bij het landschappelijk
ontwerp voor Holkerbeek.

van de kolk.jpg 15-11-17 logo en naam

Bij het zetten van de formele stappen van (leden van) de Vereniging maken we gebruik van de kennis en ervaring van VBC Notarissen.VBC

Op 20 april 2016  is onze compleet vernieuwde website gelanceerd. Deze is mede mogelijk gemaakt door colwebdesign.nl